Σύλαμπαμπ (syllabub)

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 600γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 2 λεμόνια (ξύσμα από 2 & χυμός από 1 )
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα
Ευρώπη (Αγγλία)

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Μαρινάρουμε για μια νύχτα το ξύσμαΤο εξωτερικό μέρος της φλούδας των εσπεριδοειδών το οποίο χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε γλυκά ή φαγητά. Με τρίφτη στο ψιλό σημείο ξύνουμε το φρούτο (π.χ. πορτοκάλι) και παίρνουμε το ξύσμα του. και το χυμό λεμονιού, το κρασί και την άχνη.
  2. Την επόμενη μέρα χτυπάμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα υλικά, έως ότου πήξει η κρέμα καλά.
  3. Αν την χτυπήσουμε πολύ είναι πολύ εύκολο να μας κόψει.
  4. Σερβίρουμε σε εντυπωσιακά ποτήρια γαρνίροντας με ξύσμα λεμονιού και μια τουφίτσα δενδρολίβανο.
Αγγλία
Ευρώπη

Αυτό το ήξερες

Το «σύλαμπαμπ» (syllabub) είναι ένα παραδοσιακό γλυκό της Αγγλίας, ιδιαίτερα δημοφιλές στο διάστημα από το 16ο έως το 19ο αιώνα.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4323 Εμφανίσεις σήμερα: 0