Κοτόπουλο κατσαρόλας με κρεμμύδια σβησμένο με μπύρα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.7 (18 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 2 μπούτια κοτόπουλο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μεγάλες φέτες
  • 1 μπύρα (καπνιστή κατά προτίμηση)
  • 1 ποτήρι ζεστό ζωμό ή νερό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. κάρυ
  • λίγο αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.
  2. ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με τη μπύρα και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Έπειτα προσθέτουμε το ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά., το κάρυ, αλάτι και πιπέρι.
  3. Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1 ώρα μέχρι να ελαττωθεί αρκετά το ζουμάκι και να μελώσει. Ελέγχουμε κι ανακατεύουμε συχνά για να μην μας κολλήσει.
  4. Λίγο πριν αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τη μουστάρδα για να δέσειΚάνω ένα ζωμό, σάλτσα, σούπα πιο πηχτό είτε προσθέτοντας αλεύρι ή κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό είτε προσθέτοντας αυγά, κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. το φαγητό.
  5. Σερβίρουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 49928 Εμφανίσεις σήμερα: 7