Σολομός με σάλτσα μανιταριών

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 2 φιλέτα σολομού (250γρ. το καθένα)
  • 400γρ. μανιτάρια αγάρικα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • ½-1 πιπεριά κόκκινη σε φέτες
  • 4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα
  • 2 κλαδάκια δενδρολίβανο
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατευτούμε με σύρμα τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και τις πιπεριές σε ταψί και ανάμεσα τους τα φιλέτα. Περιχύνουμε με το μείγμα ελαιόλαδου και ανακατεύουμε τα μανιτάρια να πάει παντού.
  2. Βάζουμε ανάμεσα στα φιλέτα το δενδρολίβανο και ψήνουμε στο φούρνο, στους 200οC μέχρι να ροδίσουνΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό, μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο. τα φιλέτα. Προς το τέλος του ψησίματος περιχύνουμε με το λεμόνι.

Αυτό το ήξερες

Η καλσιτονίνη του σολομού είναι πενήντα φορές πιο ισχυρή από αυτήν του ανθρώπου και αποδεικνύεται ότι η θεραπεία με τη συγκεκριμένη ορμόνη σε γυναίκες που πάσχουν από οστεοπόρωση μειώνει το ρυθμό...
Τα μανιτάρια θεωρείται ότι συμβάλλουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού και στη μείωση τόσο των επιπέδων της χοληστερίνης όσο και του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη. Αποτελούν,...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6390 Εμφανίσεις σήμερα: 0