Σαντουιτσάκι με scamorza affumicata και αυγό

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 2 σαντουϊτσάκια κατά προτίμηση ολικής άλεσης
  • 6 φέτες scamorza affumicata
  • 2 μεγάλα και φρέσκα φύλλα μαρούλι
  • 1 αυγό βρασμένο κομμένο σε φέτες
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα ή γιαούρτι
  • αλάτι
  • πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

ΒράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. το αυγό και πλένουμε το μαρούλι. Αφήνουμε το μαρούλι να στεγνώσει. Ανοίγουμε τα σαντουϊτσάκια και τα αλείφουμε με μαγιονέζα ή γιαούρτι κατά προτίμηση. Μοιράζουμε το μαρούλι τη scamorza, το αυγό και αλατοπιπερώνουμε.

Αυτό το ήξερες

Το αυγό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, λουτεϊνη, πηγή σεληνίου, ιωδίου, βιταμινών Β2, Β12 και D. Προφυλάσσει τα μάτια από τον καταρράκτη. Στην δίαιτα είναι ωφέλιμο γιατί προκαλεί κορεσμό και βραστό...
Το scarmoza είναι Ιταλικό παραδοσιακό τυρί που φτιάχνεται στην περιοχή της Πούλιας, της Καλαβρίας και της Καμπανίας. Παρασκευάζεται από γάλα αγελάδας ή από μείγμα πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος....

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 6848 Εμφανίσεις σήμερα: 1