Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί βασικό συστατικό της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πλούσια πηγή ενέργειας. Έχει...
  Μελοκουρκούτι
Υλικά συνταγής
- 2 φλιτζ. αλεύρι
 - ½ φλιζ. ελαιόλαδο
 - 1 φλιτζ. μέλι
 - ½ φλιτζ. χλιαρό νερό
 
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα καβουρδίζουμεΤο χρησιμοποιούμε κυρίως για να αναφερθούμε στο ψήσιμο των ξηρών καρπών, σε φουρνο ή σε τηγάνι. Επίσης σημαίνει σοτάρω σε λάδι μια τροφή μέχρι να πάρει χρώμα. το αλεύρι με το λάδι μέχρι να ροδίσειΨήνω σε δυνατό φούρνο ή σοτάρω σε λιπαρή ουσία ένα υλικό μέχρι να πάρει χρώμα ροδοκόκκινο..
 - Αραιώνουμε το μέλι με το νερό και το προσθέτουμε στο αλεύρι. Δένουμε έτσι το μείγμα. Το μοιράζουμε σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
 - Αυτό το γλυκό μοιάζει στη γεύση με χαλβά.
 
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 4020 
Εμφανίσεις σήμερα: 3  
  
  
        
        





Νέο σχόλιο