Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

Στο πιάτο σου...

Σχετικά με τη συνταγή

Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Τηγάνι
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 60 λεπτά
Ποσότητα για: 4 άτομα

Υλικά συνταγής

  • 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
  3. Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
  4. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες;

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Βρες συνταγές της ίδιας κατηγορίας

Tips - Μην ξεχνάτε ότι:

Εάν χρησιμοποιείτε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, καθώς οι μπριζόλες έχουν το δικό τους λίπος.

Βρες συνταγές με τα ίδια συστατικά

Σχετικές συνταγές για να ετοιμάσεις...

Τίτλος συνταγής Λίστα υλικών συνταγής
Μπριζόλες με νόστιμη σαλτσούλα Κρέας χοιρινό, Κρεμμύδι ξερό, Μουστάρδα, Αλεύρι, Κρέμα γάλακτος, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ζωμός, Ρίγανη, Εστραγκόν, Αλάτι, Πιπέρι
Τηγανιά λεμονοριγανάτη Κρέας χοιρινό, Λεμόνι, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Παναρισμένες χοιρινές μπριζόλες Κρέας χοιρινό, Αλεύρι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι, Ελαιόλαδο - Λάδι
Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα και λεμόνι Κρέας χοιρινό, Μουστάρδα, Λεμόνι, Αλεύρι, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Τηγανιά με φέτες κρεμμυδιού και ρίγανη Κρέας χοιρινό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι, Κρεμμύδι ξερό, Κρασί λευκό, Μουστάρδα
Μπριζόλες χοιρινές με πουρέ πατάτας Κρέας χοιρινό, Δενδρολίβανο, Σκόρδο, Ελαιόλαδο - Λάδι, Μουστάρδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πατάτες, Γάλα, Βούτυρο, Μοσχοκάρυδο
Τηγανιά Μακεδονίας Κρέας χοιρινό, Πράσο, Κρεμμύδι ξερό, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Μπούκοβο, Αλάτι, Πιπέρι
Τηγανιά με λουκάνικα, μπριζόλα χοιρινή και λάιμ Κρέας χοιρινό, Λουκάνικα (όλα τα είδη), Λουκάνικα χωριάτικα, Λουκάνικα Τζουμαγιάς, Σκόρδο, Γλυκολέμονο - Λάιμ, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Κάρυ, Πάπρικα, Πιπέρι, Μπαχάρι, Θυμάρι, Αλάτι
Σνιτσελάκια χοιρινά με πιλάφι με αρακά και καλαμπόκι Κρέας χοιρινό, Αυγό, Φρυγανιά, Αλεύρι, Μουστάρδα, Ελαιόλαδο - Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι, Ρύζι, Ζωμός, Μαργαρίνη, Καλαμπόκι, Αρακάς - Μπιζέλια
Τηγανιά με τσίπουρο Κρέας χοιρινό, Μουστάρδα, Τσίπουρο, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι