Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

Στο πιάτο σου...

Σχετικά με τη συνταγή

Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Τηγάνι
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 60 λεπτά
Ποσότητα για: 4 άτομα

Υλικά συνταγής

  • 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
  3. Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
  4. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες;

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Βρες συνταγές της ίδιας κατηγορίας

Tips - Μην ξεχνάτε ότι:

Εάν χρησιμοποιείτε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, καθώς οι μπριζόλες έχουν το δικό τους λίπος.

Βρες συνταγές με τα ίδια συστατικά

Σχετικές συνταγές για να ετοιμάσεις...

Τίτλος συνταγής Λίστα υλικών συνταγής
Παναρισμένες χοιρινές μπριζόλες Κρέας χοιρινό, Αλεύρι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι, Ελαιόλαδο - Λάδι
Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα και λεμόνι Κρέας χοιρινό, Μουστάρδα, Λεμόνι, Αλεύρι, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Τηγανιά με φέτες κρεμμυδιού και ρίγανη Κρέας χοιρινό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι, Κρεμμύδι ξερό, Κρασί λευκό, Μουστάρδα
Τηγανιά λεμονοριγανάτη Κρέας χοιρινό, Λεμόνι, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Μπριζόλες με νόστιμη σαλτσούλα Κρέας χοιρινό, Κρεμμύδι ξερό, Μουστάρδα, Αλεύρι, Κρέμα γάλακτος, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ζωμός, Ρίγανη, Εστραγκόν, Αλάτι, Πιπέρι
Μπριζόλες καπνιστές με χόρτα και τραγανές πατάτες Κρέας χοιρινό, Αλάτι, Πιπέρι, Ρίγανη, Ελαιόλαδο - Λάδι
Μπριζόλες χοιρινές με πουρέ πατάτας Κρέας χοιρινό, Δενδρολίβανο, Σκόρδο, Ελαιόλαδο - Λάδι, Μουστάρδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πατάτες, Γάλα, Βούτυρο, Μοσχοκάρυδο
Σνιτσελάκια χοιρινά με πιλάφι με αρακά και καλαμπόκι Κρέας χοιρινό, Αυγό, Φρυγανιά, Αλεύρι, Μουστάρδα, Ελαιόλαδο - Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι, Ρύζι, Ζωμός, Μαργαρίνη, Καλαμπόκι, Αρακάς - Μπιζέλια
Τηγανιά με τσίπουρο Κρέας χοιρινό, Μουστάρδα, Τσίπουρο, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Χοιρινή τηγανιά Κρέας χοιρινό, Κρασί λευκό, Ελαιόλαδο - Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι