Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

Στο πιάτο σου...

Υλικά συνταγής

  • 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
  3. Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
  4. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες;

Σχετικά με τη συνταγή

Δυσκολία: Εύκολη
Σκεύος: Τηγάνι
Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 60 λεπτά
Ποσότητα για: 4 άτομα

Βρες συνταγές της ίδιας κατηγορίας

Tips - Μην ξεχνάτε ότι:

Εάν χρησιμοποιείτε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, καθώς οι μπριζόλες έχουν το δικό τους λίπος.