Παναρισμένες χοιρινές μπριζόλες

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 4 χοιρινές μπριζόλες των 200γρ.
  • 4 κ.σ. αλεύρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κοφτή κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Αλατοπιπερώνουμε και περνάμε από τη ρίγανη τις μπριζόλες.
  2. Πανάρουμε τις μπριζόλες με το αλεύρι.
  3. Σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού ζεσταθεί καλά το λάδι, προσθέτουμε τις μπριζόλες.
  4. Τηγανίζουμε την κάθε πλευρά για 5-7 λεπτά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
  5. Σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3403 Εμφανίσεις σήμερα: 0