Το κρέας μπορεί να διατηρηθεί αεροστεγώς τυλιγμένο στην κατάψυξη εώς και τρεις μήνες.
  Τηγανιά με μαύρη μπύρα
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
 - 4 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
 - 500ml μαύρη μπύρα (2 ποτήρια περίπου)
 - ¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
 - 1 φύλλο δάφνη
 - ⅓ κ.γ. κανέλα σκόνη
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. το κρέας στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά.
 - Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τη δάφνη και την κανέλα. Σοτάρουμε για άλλα 7-8 λεπτά.
 - ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνοντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με τη μπύρα και αλατοπιπερώνουμε.
 - Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου.
 - Σερβίρουμε την τηγανιά με ρύζι ή πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. πατάτας.
 
Αυτό το ήξερες
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Αν το κρέας δεν μαλακώνει, προσθέτουμε ακόμη 1 φλιτζ. ζεστό νερό και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
  Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 7185 
Εμφανίσεις σήμερα: 0  
  
  
        
        




Νέο σχόλιο