Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
  Οξύρρυγχος στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 1 οξύρρυγχος περίπου 2 κιλά
 - Ελαιόλαδο για να αλείψουμε το ψάρι
 - 1 ποτ. λευκό κρασί
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Μαρινάρουμε το ψάρι μας στο κρασί μαζί με αλάτι και πιπέρι για 1 ώρα.
 
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200ο C. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε το ψάρι επάνω.
 - Πλένουμε και καθαρίζουμε το ψάρι μας . Καρυκεύουμε και τις λαδώνουμε καλά.
 
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά . Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω το ψάρι μας.
 - Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια ή κατά μήκος στο κέντρο της σάρκας.
 
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 6091 
Εμφανίσεις σήμερα: 0  
  
  
        
        



Νέο σχόλιο