Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...
Τσιπούρες στη σχάρα
Υλικά συνταγής
- 4 τσιπούρες των 300γρ. περίπου
- ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη (προαιρετικά)
cooklila
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
στη σχάρα του φούρνου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε τη σχάρα.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσιπούρες. Αλατίζουμε και τις λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 8-10 λεπτά και με πλατιά σπάτουλα τις γυρνάμε. Συνολικά θα ψήσουμε τις τσιπούρες στη σχάρα για περίπου 18 λεπτά.
- Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
στα κάρβουνα
- Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα μας.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσιπούρες. Αλατίζουμε και τις λαδώνουμε καλά.
- Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά και με πλατιά σπάτουλα τις γυρνάμε. Συνολικά θα ψήσουμε τις τσιπούρες στη σχάρα για περίπου 15 λεπτά.
- Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 51003
Εμφανίσεις σήμερα: 4
Νέο σχόλιο