Φιλετάκια μοσχαρίσια με Worcestershire sauce

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.8 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό φιλετάκια μοσχαρίσια

για την μαρινάδα

  • 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 2 κ.σ. worcestershire sauceΣάλτσα Αγγλίας με πικάντικη γεύση. Φτιάχνεται με ξύδι, σόγια σως και καρυκεύματα. Κυκλοφορεί στο εμπορίο.
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά για τη μαρινάδα.
  2. ΜαρινάρουμεΗ διαδικασία του μαριναρίσματος. Βάζουμε τα τρόφιμα σε υγρό μείγμα, για να τα κάνουμε πιο τρυφερά και νόστιμα. Στις μαρινάδες χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά. τα φιλετάκια για 30 λεπτά εκτός ψυγείου. Βγάζουμε από την μαρινάδα αλείφουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε τα φιλετάκια σε γκριλιέρα και σε μέτρια θερμοκρασία.
  3. Η γκριλιέρα θα πρέπει να ζεσταθεί καλά πριν βάλουμε επάνω τα φιλέτα.
  4. Όταν ξεκολλάει το φιλέτο από την γκριλιέρα το γυρνάμε και το ψήνουμε και από την άλλη πλευρα.
  5. Σερβίρουμε προαιρετικά με πατάτες baby.

Αυτό το ήξερες

Στη δίαιτα μην αποφεύγετε εντελώς το μοσχαρίσιο κρέας. Προτιμήστε όμως κομμάτια από φιλέτο, κόντρα φιλέτο, τρανς ή στρογγυλό που έχουν λιγότερα λιπαρά από άλλα μέρη, μικρότερα ή ίσα του 5%.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 13768 Εμφανίσεις σήμερα: 10