Πράσινη σαλάτα με προσούτο και κασέρι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 ρίζα μαρούλι
  • 4 φέτες προσούτο κότοΙταλικό αλλαντικό από κρέας χοίρου το οποίο όμως είναι μαγειρεμένο. Έτσι αποκαλούν οι Ιταλοί το ζαμπόν. (prosciutto cotto)
  • 100γρ. κασέρι σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
  • 3-4 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. κομμένα σε φέτες
  • βινεγκρέτ μελιού
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε την πιπεριά, το αγγουράκι τουρσί, το κασέρι και προσούτο.
  2. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρετ.
  3. Καρυκεύουμε τη σαλάτα με αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε με την βινεγκρέτ(Dressing) Σάλτσα που xρησιμοποιούμε στις σαλάτες και γίνεται κυρίως με λάδι και ξύδι. μελιού. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5450 Εμφανίσεις σήμερα: 1