Πώς ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο;

Αφαιρούμε την πέτσα από τον παστό μπακαλιάρο και τον κόβουμε σε μετρίου μεγέθους κομμάτια. Τον βάζουμε σε νερό και αλλάζουμε το νερό κάθε 3 με 4 ώρες. Συνολικά ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για 24 μέχρι και 36 ώρες. Όσο πιο συχνά αλλάζουμε το νερό τόσο πιο γρήγορα θα ξαρμυρίσει.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Μπακαλιάρος με σάλτσα σκορδαλιάς

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια

Μπακαλιάρος με πικάντικη σάλτσα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια