Δάχτυλα: Το "μυστικό" της επιτυχίας.

 

Τα δάχτυλα είναι ένα παραδοσιακό κυπριακό γλυκό που καταναλώνεται κυρίως κατά τη διάρκεια της νηστείας. Για να θεωρηθεί το γλυκό πετυχημένο, θα πρέπει τα δάχτυλα να τηγανιστούν καλά, ώστε να είναι τραγανά.

Σχετικές συνταγές

Κατηγορία: Νηστίσιμες, Πίτες και Ζύμες, Πίτες, Γλυκά, Ταψιού - Σιροπιαστά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Χρόνος ετοιμασίας: λιγότερο από 90 λεπτά
Χρειάζεστε: Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 ½ ποτήρι αλεύρι μαλακό ½ κ.γ. αλάτι ¼ ποτήρι ελαιόλαδο ⅓ ποτήρι νερό χλιαρό για τη γέμιση ⅔ ποτήρι [qtip:αμύγδαλα φιλέ|...