Τι είναι η αγουρίδα;

Αγουρίδα ονομάζεται το άγουρο σταφύλι και συγκεκριμένα ο φρουτώδης χυμός από άγουρα σταφύλια. Ο τρόπος συντήρησης είναι πανεύκολος: καταψύχουμε σε σακουλάκια και χρησιμοποιούμε για να δώσουμε στα φαγητά μας  γλυκόξινη γεύση. Κάποτε η αγουρίδα αντικαθιστούσε το λεμόνι την περίοδο που ήταν εκτός εποχής.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Μπάμιες με αγουρίδα

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Λαχανικά, Λαχανικά λαδερά