Λιωμένο τσένταρ και φοντί γιατί επιμένουμε ιταλικά

Έχουμε ήδη προτείνει ένα μενού για ιταλική βραδιά αλλά ο cooklos δε σταματάει εδώ. Επιμένει ιταλικά όχι μόνο για το «εφετζίδικο» της υπόθεσης αλλά προπαντός για τη γεύση.

Έτσι λοιπόν εκείνο το κυριακάτικο απόγευμα που θα έχεις αποφασίσει να καλέσεις δυο φίλους σπίτι και θα θες να τους κεράσεις κάτι όμορφο, θυμήσου το ιταλικό fondue που σου προτείνουμε και δε θα χάσεις.

Λιωμένο τσένταρ με πεκορίνο μαζί με λευκό κρασί, βασιλικό για άρωμα και κυβάκια ψωμιού θα δώσουν άλλη ποιότητα στις γεύσεις σας

ΥΓ. Κάθε συνταγή γράφει για πόσα άτομα είναι (ποσότητα). Προσαρμόστε ανάλογα με την περίσταση.