Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 5 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο)
  • 1 μπολ τυροκαυτερή σπιτική ή εμπορίου
  • 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε τη μια από τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια. Την ανακατεύουμε με την τυροκαυτερή, το θυμάριΑρωματικό φυτό με ισχυρό άρωμα. Το θυμάρι ταιριάζει τόσο με κρέατα όσο και με λαχανικά., την πάπρικα και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο.
  2. Γεμίζουμε τις υπόλοιπες πιπεριές με το μείγμα που ετοιμάσαμε και σερβίρουμε προσθέτωντας από πάνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ξύδι.

Αυτό το ήξερες

Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...
Το πιπέρι καγιέν είναι σκόνη από αποξηραμένες πιπεριές τσίλι. Έχει έντονα καυτερή γεύση και κόκκινο ή καφεκόκκινο χρώμα. Το πιπέρι καγιέν είναι εξαιρετική πηγή β-καροτένιου, βιταμίνης Α και C. Όπως...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 10736 Εμφανίσεις σήμερα: 7