Οι πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά αλλά κυρίως είναι καλή πηγή των βιταμινών Α και C. H βιταμίνη Α προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και κάνει καλό...
Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές
Υλικά συνταγής
- 5 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο)
- 1 μπολ τυροκαυτερή σπιτική ή εμπορίου
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε τη μια από τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια. Την ανακατεύουμε με την τυροκαυτερή, το θυμάριΑρωματικό φυτό με ισχυρό άρωμα. Το θυμάρι ταιριάζει τόσο με κρέατα όσο και με λαχανικά., την πάπρικα και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο.
- Γεμίζουμε τις υπόλοιπες πιπεριές με το μείγμα που ετοιμάσαμε και σερβίρουμε προσθέτωντας από πάνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ξύδι.
Αυτό το ήξερες
Το πιπέρι καγιέν είναι σκόνη από αποξηραμένες πιπεριές τσίλι. Έχει έντονα καυτερή γεύση και κόκκινο ή καφεκόκκινο χρώμα. Το πιπέρι καγιέν είναι εξαιρετική πηγή β-καροτένιου, βιταμίνης Α και C. Όπως...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 27711
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο