Γιαούρτι με φρούτα, βρώμη και αμύγδαλα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 νεκταρίνι κομμένο σε φέτες
  • ½ μπανάνα σε φέτες
  • 2 βερίκοκα κομμένα σε φέτες
  • 5 κορόμηλα ή 7-8 ρόγες σταφύλι
  • 10 αμύγδαλα
  • 2 κ.σ. γεμάτες βρώμη
  • ½ κ.γ. κανέλα
cookmik
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1-2 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε τα φρούτα καλά πλυμένα και κομμένα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τη βρώμη και την κανέλα και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το νεκταρίνι είναι διασταύρωση μήλου και ροδάκινου. Περιέχει μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών, που βοηθούν στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Επίσης, η περιεκτικότητα σε κάλιο συμβάλλει στη ρύθμιση...
Πρόκειται για εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και βιταμινών, όπως όλοι οι ξηροί καρποί. Τα αμύγδαλα έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία...
Το γιαούρτι, κατά κύριο λόγο το παραδοσιακό γιαούρτι, είναι πλούσιο σε ασβέστειο και πρωτεΐνες. Το γιαούρτι κάνει καλό στην υγεία καθώς οι βάκιλοι που περιέχει εξυγιαίνουν την χλωρίδα του εντέρου και...
Η βρώμη ανήκει στα δημητριακά και η κατανάλωση της έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Οι νιφάδες βρώμης είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες (με σημαντικότερες τις β-γλυκάνες) και βιταμίνες του...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 3632 Εμφανίσεις σήμερα: 7