Πιατέλα με μιξ κρεάτων και σουβλάκια λαχανικών

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Διαδικασία συνταγής

  1. Ξεκινάμε πρώτα με την ετοιμασία του κιμά. Ετοιμάζουμε και με ούζο και χωρίς. Βάζουμε στο ψυγείο τους κιμάδες και ετοιμάζουμε τα λουκάνικα να είναι έτοιμα για τον φούρνο.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200οC. Ετοιμάζουμε τα σουβλάκια και τα τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη, τα κρατάμε δροσερά στο ψυγείο. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και ξεκινάμε το τηγάνισμαΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι ενώ ανακατεύονται διαρκώς..
  3. Όσο τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια βάζουμε και τα λουκάνικα μας στο φούρνο να ψηθούν.
  4. Ετοιμάζουμε μια πιατέλα με τα κρεατικά μας και τα συνοδεύουμε με κέτσαπ, μουστάρδα και τα σουβλάκια λαχανικών.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Ο κιμάς μπορεί να μείνει στη συντήρηση του ψυγείου μόνο 1 μέρα και πρέπει να φυλάσσεται σε γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 12757 Εμφανίσεις σήμερα: 2