Ποικιλία κρεάτων παρεΐστικη

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.7 (3 ψήφοι)

 

Διαδικασία συνταγής

  1. Σ' αυτή την συνταγή θα σου δώσουμε περισσότερο οδηγίες για να οργανώσεις τον χρόνο σου και να φτιάξεις αυτήν την πιατέλα εύκολα.
  2. Θα ξεκινήσουμε πρώτα να μαρινάρουμεΗ διαδικασία μαριναρίσματος. Σε υγρό βάζουμε τρόφιμα για να τα κάνουμε πιο τρυφερά και νόστιμα. Στις μαρινάδες χρησιμοποιούνται και αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά. τις παντσέτες μας. Και από το προηγούμενο βράδυ μπορούμε να το κάνουμε.
  3. Έπειτα ετοιμάζουμε τον κιμά και τον βάζουμε στο ψυγείο. Συνεχίζουμε με το καθάρισμα του κοτόπουλου, το οποίο σε αντίθεση με την συνταγή θα το κόψουμε σε μικρά κομμάτια. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας και ψήνουμε πρώτα τα λουκάνικα. Παράλληλα πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι, ενώ ανακατεύονται διαρκώς.. Με το που βγάζουμε τα λουκάνικα από τον φούρνο, ψήνουμε τις πανσέτες.
  5. Τέλος, ετοιμάζουμε το κοτόπουλο. Κρατάμε τα κρέατα σε περίπτωση που αργήσουν οι καλεσμένοι μας ζεστά στον φούρνο. Σερβίρουμε σε πιατέλα όλα μαζί και συνοδεύουμε με ντιπ μουστάρδας, ντιπ με αγγουράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. και κέτσαπ.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 11984 Εμφανίσεις σήμερα: 1