Αντιστοιχία φρούτου - ζάχαρης στη μαρμελάδα

Η αντιστοιχία φρούτου ζάχαρης είναι ή 50-50 ή μικρότερη. Τα τελευταία χρόνια οι νοικοκυρές προτιμούν να κάνουν τις μαρμελάδες με αντιστοιχία 2 προς 1 ή και 3 προς 1. Ανάλογα με το πόσο γλυκιά την θέλουν ή πόσο προσέχουν τη διατροφή τους. Εάν έχετε πολλά φρούτα και είναι έτοιμα να χαλάσουν, κάντε τα μαρμελάδα με αυτόν τον εύκολο τρόπο.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Μαρμελάδα φράουλα για αρχάριους
Μαρμελάδα φράουλα για αρχάριους

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegan, Vegetarian

Μαρμελάδα κουμ κουάτ

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες

Μαρμελάδα αχλάδι
Μαρμελάδα αχλάδι

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες

Μαρμελάδα πορτοκάλι
Μαρμελάδα πορτοκάλι

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Γλυκά, Γλυκά του κουταλιού

Μαρμελάδα κυδώνι
Μαρμελάδα κυδώνι

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες

Μαρμελάδα ροδάκινο
Μαρμελάδα ροδάκινο

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες