Σαλάτα λάχανο με ρεπάνι και μαγιονέζα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • ½ από ένα μικρό λάχανο
  • ⅓ φλιτζ. ρεπάνι
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • ½ κ.γ. κόλιανδροΑρωματικό φυτό. Τον βρίσκουμε φρέσκο, αλλά και αποξηραμένους σπόρους ολόκληρους ή σε σκόνη. Μοιάζει με τον μαϊντανό και η χρήση του είναι πολύ διαδεδομένη στη μαγειρική. σε σκόνη
  • 4 κ.σ. αλάτι
  • 1 κ.σ. πιπέρι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε το λάχανο σε ένα μπολ με νερό και λίγο ξύδι ώστε να πλυθεί. Τρίβουμε το ρεπάνι.
  2. Κόβουμε λεπτό το λάχανο με το μαχαίρι ή το τρίβουμε σε τρίφτη λαχανικών ή σε κιθάρα και το ανακατεύουμε με το ρεπάνι. Προσθέτουμε το αλάτι και τρίβουμε τα λαχανικά.
  3. Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
  4. Προσθέτουμε το μείγμα της μαγιονέζας στο λάχανο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε μπολ.

Αυτό το ήξερες

Το λάχανο σε οποιαδήποτε μορφή του, ωμό ή βρασμένο, είναι πολύτιμο για την υγεία μας καθώς περιέχει βιταμίνη Α και C, φωλικό οξύ, φώσφορο, θείο, ιώδιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο και μαγγάνιο.
Το λάχανο είναι πηγή βιταμινών Α, Κ & C, μαγνήσιου, μαγγάνιου, κάλιου, φολικού οξέως, φώσφορου, θείου, και ιωδίου. Συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από αυπνία και μελαγχολία. Έρευνες έχουν δείξει...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5393 Εμφανίσεις σήμερα: 1