Σαλάτα κηπουρού

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 2.4 (5 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • ½ λάχανο
  • 2 καρότα
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 2 ραπανάκια
  • 3 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι.
  • 1 φλιτζ. μαγιονέζα
  • 1 ½ κ.γ. κέτσαπ
  • 1 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε τα λαχανικά και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε ελαφρώς να βγάλουν τα υγρά τους ενώ τα αναμειγνύουμε. Τα αφήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ αναμειγνύουμε την μαγιονέζα με την κέτσαπ και το ξύδι, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ώστε να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.

Αυτό το ήξερες

Το λάχανο είναι πηγή βιταμινών Α, Κ & C, μαγνήσιου, μαγγάνιου, κάλιου, φολικού οξέως, φώσφορου, θείου, και ιωδίου. Συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από αυπνία και μελαγχολία. Έρευνες έχουν δείξει...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 17719 Εμφανίσεις σήμερα: 2