Τυροκαυτερή

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
  • 1 καυτερή πιπεριά ψημένη
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Χτυπάμε σε μίξερ τα υλικά όλα μαζί ή λιώνουμε την φέτα με πιρούνι και ανακατεύουμε με τα υπολοιπα υλικά. Σερβίρουμε.
  2. Στο σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την τυροκαυτερή.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 12126 Εμφανίσεις σήμερα: 0