Τυροκαυτερή

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
  • 1 καυτερή πιπεριά ψημένη
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Χτυπάμε σε μίξερ τα υλικά όλα μαζί ή λιώνουμε την φέτα με πιρούνι και ανακατεύουμε με τα υπολοιπα υλικά. Σερβίρουμε.
  2. Στο σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την τυροκαυτερή.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 12341 Εμφανίσεις σήμερα: 2