Πράσινη σαλάτα με αυγά και μουσταρδομαγιονέζα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

για τη μουσταρδομαγιονέζα

  • 6 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • ½ λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • πιπέρι
  • αλάτι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι. Ψιλοκόβουμε τα βραστά αυγά και τα προσθέτουμε στο μαρούλι. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τον άνηθο, αν χρησιμοποιήσουμε.
  2. Ετοιμάζουμε τη μουσταρδομαγιονέζα και την προσθέτουμε και αυτή στο μπολ με το μαρούλι. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το αυγό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, λουτεϊνη, πηγή σεληνίου, ιωδίου, βιταμινών Β2, Β12 και D. Προφυλάσσει τα μάτια από τον καταρράκτη. Στην δίαιτα είναι ωφέλιμο γιατί προκαλεί κορεσμό και βραστό...
Το μαρούλι, το κατεξοχήν συστατικό για σαλάτες, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, το οποίο βοηθά στη διαδικασία της ούρησης. Περιέχει σίδηρο και μαγνήσιο. 

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 6960 Εμφανίσεις σήμερα: 2