Ποικιλία για φίλους

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι)

Υλικά συνταγής

cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε αντικολητικό τηγάνι, τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ , είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, οπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και σε λίγο καυτό λάδι τηγανίζονται ενώ ανακατεύονται διαρκώς. τα χωριάτικα λουκάνικα και τα πρασάτα. Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τη ρίγανη και σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με κρασί. Τηγανίζουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί εντελώς και να πάρουν έντονο χρώμα τα λουκάνικα. Σε κατσαρόλάκι βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. τα λουκάνικα Φρανκφούρτης. Τα στραγγίζουμε μόλις βράσουν και τα σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. γαι ένα λεπτό σε ελαιόλαδο.
  2. Ετοιμάζουμε μια μεγάλη πιατέλα. Χρησιμοποιούμε λαδόκολλα για να σερβίρουμε τα λουκάνικα και τα συνοδεύουμε με τις τηγανιτές πατάτες, την πικάντικη σαλάτα, τη ντοματοσαλάτα, κέτσαπ και μουστάρδα.

Αυτό το ήξερες

Η εισαγωγή της πατάτας στην Ελλάδα για καλλιέργεια αποδίδεται στον Ιωάννη Καποδίστρια. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Καποδίστριας, επειδή αρχικά οι πατάτες είχαν αντιμετωπιστεί με αδιαφορία από τον...
Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 4503 Εμφανίσεις σήμερα: 0