Πατατοσαλάτα της Λίλας

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.7 (3 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 3-4 μέτριες πατάτες βραστές
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • ½ βάζο μεγάλες πίκλεςΑναφερόμαστε κυρίως στο αγγουράκι τουρσί, αν και ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει λαχανικά που διατηρούνται σε όξινο υγρό με αλάτι ή και ζάχαρη.
  • 1-2 φλιτζ. μαγιονέζα
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Τις κόβουμε σε μπουκιές.
  2. Ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε την μαγιονέζα (κατά βούληση) και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις πατάτες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Η εισαγωγή της πατάτας στην Ελλάδα για καλλιέργεια αποδίδεται στον Ιωάννη Καποδίστρια. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Καποδίστριας, επειδή αρχικά οι πατάτες είχαν αντιμετωπιστεί με αδιαφορία από τον...

Σχόλια

Από τον Ιφιγενεια Τροφαντου την ημ/νία 01/08/2018 - 22:16
Όλα πολύ χρήσιμα Ευχαριστούμε

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 9342 Εμφανίσεις σήμερα: 5