Μπακαλιαράκια στη λαδόκολλα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μπακαλιαράκια πελαγίσια
  • 1 καρότο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε φέτες
  • 2 λεμόνια (ο χυμός και το ξύσμαΤο εξωτερικό μέρος της φλούδας των εσπεριδοειδών το οποίο χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε γλυκά ή φαγητά. Με τρίφτη στο ψιλό σημείο ξύνουμε το φρούτο (π.χ. πορτοκάλι) και παίρνουμε το ξύσμα του. τους)
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε το καρότο, τις πιπεριές, τον μαϊντανό, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. τα μπακαλιαράκια με αλάτι και πιπέρι.
  2. Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα και μοιράζουμε τα λαχανικά, τις φέτες ντομάτας και τα μπακαλιαράκια.
  3. Κλείνουμε πολύ καλά τα κομμάτια λαδόκολλας και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και στη συνέχεια ψήνουμε στο φούρνο στους 180οC για 30 λεπτά. Σερβίρουμε περιχύνοντας με χυμό λεμονιού.

Αυτό το ήξερες

Οι πρώτοι που πάστωσαν μπακαλιάρο ήταν οι Βάσκοι και το ονόμασαν το ψάρι του βουνού. Στην Ελλάδα ο μπακαλιάρος έφτασε τον 15ο αιώνα. Η νηστεία της Σαρακοστής μας επιτρέπει να τρώμε ψάρι 2 φορές, του...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 16853 Εμφανίσεις σήμερα: 0