Λουκάνικα μοσχαρίσια και φρανκφούρτης με μουσταρδομαγιονέζα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. λουκάνικα μοσχαρίσια
  • 15 λουκάνικα φρανκφούρτης

Για τη μουσταρδομαγιονέζα

  • 1 φλιτζ. μαγιονέζα
  • 3-4 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
  • ½ λεμόνι (ο χυμός του)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookmik
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Χαράζουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου. Ενδιάμεσα τα γυρνάμε πλευρά μια φορά. Παράλληλα, κόβουμε τα λουκάνικα φρανκφούρτης σε 2-3 κομμάτια και τα βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C..
  2. Όσο ψήνονται τα λουκάνικα ανακατεύουμε τα υλικά για την μουσταρδομαγιονέζα.
  3. Κόβουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε πιατέλα, ανάμεικτα με τα λουκάνικα φρανκφούρτης. Σερβίρουμε μαζί με τη μουσταρδομαγιονέζα.

Αυτό το ήξερες

Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 12402 Εμφανίσεις σήμερα: 2