Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...
Λουκάνικα μοσχαρίσια και φρανκφούρτης με μουσταρδομαγιονέζα
Υλικά συνταγής
- 500γρ. λουκάνικα μοσχαρίσια
- 15 λουκάνικα φρανκφούρτης
Για τη μουσταρδομαγιονέζα
- 1 φλιτζ. μαγιονέζα
- 3-4 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
- ½ λεμόνι (ο χυμός του)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
cookmik
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6-8 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Χαράζουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου. Ενδιάμεσα τα γυρνάμε πλευρά μια φορά. Παράλληλα, κόβουμε τα λουκάνικα φρανκφούρτης σε 2-3 κομμάτια και τα βράζουμεΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C..
- Όσο ψήνονται τα λουκάνικα ανακατεύουμε τα υλικά για την μουσταρδομαγιονέζα.
- Κόβουμε τα μοσχαρίσια λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε πιατέλα, ανάμεικτα με τα λουκάνικα φρανκφούρτης. Σερβίρουμε μαζί με τη μουσταρδομαγιονέζα.
Αυτό το ήξερες
Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 12402
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο