Το πλιγούρι είναι δημητριακό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.
Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες.
Το πλιγούρι σε σχέση με το ρύζι και τις πατάτες έχει υψηλότερο δείκτη...
Λιβανέζικο ταμπουλέ
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το πλιγούρι και προσθέτουμε ζεστό νερό, τόσο, όσο να το σκεπάζει. Καλύπτουμε την κατσαρόλα με διαφανή μεμβράνη.
- Όσο περιμένουμε να τραβήξει το νερό το πλιγούρι, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά. Στραγγίζουμε το πλιγούρι κ το στεγνώνουμε με καθαρή πετσέτα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε το «φουσκωμένο» πλιγούρι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Λίβανος
Ασία
Το βίντεο της συνταγής
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 38554
Εμφανίσεις σήμερα: 3
Νέο σχόλιο