Γκασπάτσο με καπνιστό σολομό

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 120γρ. φιλέτα σολομού σε λεπτές φέτες
  • 5 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και χωρίς σπόρια
  • 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε χοντρές φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ψίχα από 2 φέτες (προαιρετικά)
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
Ευρώπη (Ισπανία)

Διαδικασία συνταγής

  1. Ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε τα σπόρια από τις ντομάτες.
  2. Περνάμε όλα τα υλικά από μπλέντερ.
  3. Μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα κομμάτια το καπνιστού σολομού.
  4. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  5. Σερβίρεται κρύα.
Ισπανία
Ευρώπη

Αυτό το ήξερες

Οι σούπες αποτελούνται κατά πολύ μεγάλο μέρος από νερό κι έτσι μπορούν να συνεισφέρουν στην ενυδάτωση του οργανισμού
Η καλσιτονίνη του σολομού είναι πενήντα φορές πιο ισχυρή από αυτήν του ανθρώπου και αποδεικνύεται ότι η θεραπεία με τη συγκεκριμένη ορμόνη σε γυναίκες που πάσχουν από οστεοπόρωση μειώνει το ρυθμό...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε καπνιστό ψάρι, χωρίς τα κόκκαλα φυσικά.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 2382 Εμφανίσεις σήμερα: 0