Φαγκρί στο φούρνο

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.8 (4 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 4 φαγκριά των 250γρ. – 300γρ.
  • ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φαγκρόπουλα.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
  3. Αλατίζουμε, λαδώνουμε το ψάρι καλά και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.
  4. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λαδόκολλα, απευθείας στο ταψί με λαδάκι) τα φαγκριά και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα.
  5. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου 5-7 λεπτά) και σηκωθούν τα πτερύγια τους, τα γυρίζουμε πλευρά.
  6. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά και σερβίρουμε. Στο σερβίρισμα μπορούμε να περιχύσουμε με επιπλέον ελαιόλαδο ή λαδολέμονο.

Αυτό το ήξερες

Η κατανάλωση ψαριών θεωρείται επιβεβλημένη κυρίως εξαιτίας της παρουσίας των Ω3 λιπαρών οξέων. Κατόπιν πολυετών επιστημονικών μελετών με σκοπό τη διερεύνηση της ευεργετικής δράσης των Ω3 λιπαρών...

Σχόλια

Από τον ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΣΚΙΑ... την ημ/νία 11/24/2019 - 18:31
ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 38511 Εμφανίσεις σήμερα: 15