Σέσκουλα: Οι ιδιότητές τους

Τα σέσκουλα όπως όλα τα σκούρα πράσινα λαχανικά είναι πλούσια σε β-καροτένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τα φύλλα τρώγονται κυρίως βρασμένα. 

 

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Σέσκουλα σαλάτα με μήλο
Σέσκουλα σαλάτα με μήλο

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegan, Vegetarian, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές

Σέσκουλα σαλάτα με φέτα και λιαστή ντομάτα
Σέσκουλα σαλάτα με φέτα και λιαστή ντομάτα

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Σαλάτες, Σαλάτες ωμές

Φιλετάκια κοτόπουλου με μανιτάρια και σέσκουλα
Φιλετάκια κοτόπουλου με μανιτάρια και σέσκουλα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά

Σέσκουλα σαλάτα με συκομαΐδα και φουντούκια
Σέσκουλα σαλάτα με συκομαΐδα και φουντούκια

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Vegetarian, Νηστίσιμες, Σαλάτες, Σαλάτες ωμές

Φασόλια φούρνου με σέσκουλα
Φασόλια φούρνου με σέσκουλα

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Όσπρια

Χορτόπιτα
Χορτόπιτα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Πίτες και Ζύμες, Πίτες

Πράσινη σαλάτα με σέσκουλα
Πράσινη σαλάτα με σέσκουλα

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Σαλάτες, Σαλάτες ωμές

Σουπιές με χόρτα
Σουπιές με χόρτα

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Ψάρια και Θαλασσινά, Θαλασσινά, Κεφαλόποδα