Τζαμαϊκανή γαλοπούλα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (2 ψήφοι)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. ΣοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το στήθος γαλοπούλας και το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές να πάρει χρώμα. ΣβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα, ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το ρούμι και αφήνουμε μερικά λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μόλις πάρουν βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C., σιγοβράζουμεΒράσιμο σχεδόν στο σημείο του βρασμού, έτσι ώστε να τρεμουλιάζει σταθερά το υγρό έχουμε στην κατσαρόλα. για περίπου 35 με 40 λεπτά. Αν χρειαστεί ενδιάμεσα προσθέτουμε και λίγο νεράκι ακόμη.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει η γαλοπούλα και σουρώνουμε τη σάλτσα. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη γαλοπούλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα της.

Αυτό το ήξερες

Η γαλοπούλα έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες. Είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, που έχει λίγες θερμίδες. Περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β2, Β3, Β6, Β12), σίδηρο και κάλιο.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3258 Εμφανίσεις σήμερα: 3