Χτυπητή Μακεδονίας

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.3 (3 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
  • 1 πιπεριά φλωρίνης (ψητές)
  • ⅓ καυτερή πιπεριά
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Χτυπάμε σε μίξερ όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
  2. Στο σερβίρισμα, αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την χτυπητή.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 8244 Εμφανίσεις σήμερα: 0