Χτυπητή Μακεδονίας
Υλικά συνταγής
- 250γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
- 1 πιπεριά φλωρίνης (ψητές)
- ⅓ καυτερή πιπεριά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε σε μίξερ όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
- Στο σερβίρισμα, αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την χτυπητή.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 19916
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο