Χτυπητή

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (1 vote)

 

Υλικά συνταγής

  • 300γρ. φέταΠΟΠ τυρί της Ελλάδας. Τυρί που διατηρείται σε άλμη. Έχει ελαφρά, υπόξινη και αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα ή από αιγοπρόβειο. Μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή.
  • 1 καυτερή πιπεριά (ψημένη)
  • 1 πιπεράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι.
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Ξεφλουδίζουμε την πιπεριά και βγάζουμε τους σπόρους. Χτυπάμε σε μίξερ όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
  2. Στο σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο πάνω από την χτυπητή.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 7644 Εμφανίσεις σήμερα: 4