Σπιτική κέτσαπ
Υλικά συνταγής
- 8 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 3 κ.σ. κεφαλοτύριΤο κεφαλοτύρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα αυτών. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα. τριμμένο
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κ.σ. ξύδι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε σε μπολ τον πελτέ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, την άχνη και ανακατεύουμε. Έπειτα προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Μπορούμε αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κεφαλοτύρι, να το αντικαταστήσουμε με παρμεζάνα τριμμένη ή γραβιέρα.
- Σερβίρουμε ιδανικά με κρέατα.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 4638
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο