Dressing για πράσινες σαλάτες

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα
  • 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • ⅓ φλιτζ. μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα)
  • ⅓ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • ⅓ κ.γ. σκόρδο σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη
  • 2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος και το κεφαλοτύριΤο κεφαλοτύρι παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα αυτών. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα.. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα και το κεφαλοτύρι και χτυπάμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Διατηρούμε το dressing στο ψυγείο και συνδυάζουμε υπέροχα με πράσινες σαλάτες.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 7326 Εμφανίσεις σήμερα: 0