Το αυγοτάραχο είναι προϊόν Π.Ο.Π της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Παράγεται απο τα αυγά του θηλυκού ψαριού κέφαλος, τα οποία παστώνονται με χοντρό αλάτι μέχρι να απορροφηθεί η υγρασία. Είναι...
Σπαγγέτι με αυγοτάραχο
Υλικά συνταγής
- 500γρ. σπαγγέτι
- 4 κ.σ. κοφτές αυγοτάραχο τρίμμα
- εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Βάζουμε αρκετό νερό σε μία κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. το νερό ρίχνουμε το αλάτι και τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε. Όταν είναι αλ ντέντεΣτο δόντι. Φαγητό, κυρίως ζυμαρικά αλλά και λαχανικά, μαγειρεμένο τόσο όσο να ''κρατάει'' λίγο. τα σπαγγέτι τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμεΡίχνω ελαφρά, σε γλυκό ή φαγητό, αλεύρι, ζάχαρη, ζάχαρη άχνη, κανέλα κ.ά. με αυγοτάραχο τρίμμα.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 3174
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο