Το ροδάκινο αποτελείται κατα 89% από νερό, με αποτέλεσμα να συντελεί στην ενυδάτωση του οργανισμού. Ειναι ιδιαίτερα ωφέλιμο, καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Α και είναι καλή πηγή ασβεστίου,...
Σορμπέ ροδάκινου
Υλικά συνταγής
- 600γρ. πολτός από ροδάκινα (χωρίς τη φλούδα)
- ½ λεμόνι (ο χυμός τους)
- 150γρ. ζάχαρη άχνη
- 150γρ. νερό
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 6 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Διαλύουμε την άχνη στο νερό και ανακατεύουμε με τον πουρέΒρασμένη και πολτοποιημένη τροφή, περασμένη από μηχανή του πουρέ ή από τρυπητό. των ροδάκινων. Αδειάζουμε το μείγμα σε παγοκυψέλες.
- Βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αφαιρούμε από την κατάψυξη και χτυπάμε σε μπλέντερ ώστε να γίνει αφράτο και λείο.
- Βάζουμε το σορμπέΠαγωμένο έδεσμα με φρούτα, ζάχαρη, μαρέγκα. Σερβίρεται σαν επιδόρπιο ή ανάμεσα σε επίσημα γεύματα για να προετοιμάσει τον ουρανίσκο των καλεσμένων για την συνέχεια. σε ταψάκι και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
- Βγάζουμε από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν το σερβίρουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να μαλακώσει.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια κολονάτα ή μπολάκια διακοσμώντας τα με λεπτές φέτες ροδάκινου.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 6089
Εμφανίσεις σήμερα: 0
Νέο σχόλιο