Ασβέστιο περιέχουν κυρίως τα μικρά ψάρια που τρώγονται με τα κόκαλα, ενώ ο ψευδάργυρος που περιέχουν γενικά τα ψάρια βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης και στη συγκέντρωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το...
Σαρδέλες φούρνου
Υλικά συνταγής
- 1½ κιλό σαρδέλες
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- χυμός από 2 λεμόνια
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες μας.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τις σαρδέλες μέσα στο ταψί. Στρώνουμε τις σαρδέλες να είναι ομοιόμορφα απλωμένες στο ταψάκι μας και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 30 λεπτά.
Αυτό το ήξερες
Τα φρέσκα ψάρια το καλύτερο είναι να καταναλωθούν άμεσα απο την στιγμή που θα αγορασθούν. Αν είναι αναγκαστική η αποθήκευση τους τότε μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και για 1...
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Δε γυρνάμε τις σαρδέλες μας κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 19685
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο