Ρύζι καρμπονάρα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 4-5 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 100γρ. μπέικον
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. παρμεζάνα
  • 1 φλιτζ. άγριο ρύζι (κίτρινο ρύζι ανάμεικτο με άγριο ρύζι για πιλάφι)
  • 1 κύβο λαχανικών
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2½ φλιτζ. νερό
Μάριος Τσουμάρης
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2-4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Στο τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα λουκάνικα (ψιλοκομμένα). Προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, τον κύβο, το αλάτι και προς το τέλος την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και όταν πιει τα υγρά του σερβίρουμε.

Αυτό το ήξερες

Το ρύζι είναι πλούσιο σε σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι απορροφώνται από τον οργανισμό πιο αργά, προστατεύοντάς τον από την απότομη αύξηση της γλυκόζης στο αίμα. Το ρύζι σε συνδυασμό με τα όσπρια...
Η παρμεζάνα είναι το τυρί με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλά λιπάρα.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 9444 Εμφανίσεις σήμερα: 1