Ψητό σεβρ

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 2 χοντρές φέτες σεβρ
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε δυνατή φωτιά και αφού έχει κάψει το τηγάνι, τοποθετούμε τις φέτες του τυριού και ψήνουμε την κάθε πλευρά για 1,5 με 2 λεπτά.
  2. Αφαιρούμε προσεκτικά από το τηγάνι με μια πιάστρα.

Αυτό το ήξερες

Το σεβρ φτιάχνεται από κατσικίσιο γάλα. Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του, το σέβρ μπορεί να έχει διαφορετική γεύση και υφή. Κάποιες ποικιλίες έχουν απαλή υφή, ήπια, βουτυρένια γεύση και άσπρο...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Όταν αγοράσουμε το τυρί, ζητάμε να μας κόψουν χοντρές τις φέτες, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να διαλυθούν στο τηγάνι ή όταν τις βγάζουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 3752 Εμφανίσεις σήμερα: 3