Ψητό σεβρ

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 2 χοντρές φέτες σεβρ
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε δυνατή φωτιά και αφού έχει κάψει το τηγάνι, τοποθετούμε τις φέτες του τυριού και ψήνουμε την κάθε πλευρά για 1,5 με 2 λεπτά.
  2. Αφαιρούμε προσεκτικά από το τηγάνι με μια πιάστρα.

Αυτό το ήξερες

Το σεβρ φτιάχνεται από κατσικίσιο γάλα. Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του, το σέβρ μπορεί να έχει διαφορετική γεύση και υφή. Κάποιες ποικιλίες έχουν απαλή υφή, ήπια, βουτυρένια γεύση και άσπρο...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Όταν αγοράσουμε το τυρί, ζητάμε να μας κόψουν χοντρές τις φέτες, γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να διαλυθούν στο τηγάνι ή όταν τις βγάζουμε.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 2797 Εμφανίσεις σήμερα: 0