Καλαθάκια παρμεζάνας

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 2.3 (4 ψήφοι)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 2 κούπες παρμεζάνα τριμμένη
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά απλώνουμε ομοιόμορφα την μία κούπα παρμεζάνα. Τηγανίζουμε για λιγότερο απο 1 λεπτό, περίπου 45 δευτερόλεπτα.
  2. Αναποδογυρίζουμε την παρμεζάνα σε γυάλινο μπολάκι (που το έχουμε στήσει με το στόμιο προς τα κάτω) και την στρώνουμε ώστε να καλύψει το μπολ μας απο πάνω.
  3. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με την υπόλοιπη παρμεζάνα και με καινούργιο μπολάκι.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και με προσοχή, όταν θέλουμε να σερβίρουμε, βγάζουμε από τα μπολ τα καλαθάκια παρμεζάνας.
  5. Εάν έχουμε πολλούς καλεσμένους, χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο τηγάνι και τηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι, ενώ ανακατεύονται διαρκώς. όλη την ποσότητα της παρμεζάνας, ενώ την απλώνουμε σε βαθύ πιάτο ή μεγαλύτερο μπολ

Αυτό το ήξερες

Η παρμεζάνα είναι το τυρί με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλά λιπάρα.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5875 Εμφανίσεις σήμερα: 1