Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  Πανσέτες μαριναρισμένες στη σχάρα
Υλικά συνταγής
8 πανσέτες χοιρινές
για τη μαρινάδα
- 4-5 κ.σ. μουστάρδα
 - 1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο
 - ½ πράσο λιωμένο
 - 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
 - θυμάριΑρωματικό φυτό με ισχυρό άρωμα. Το θυμάρι ταιριάζει τόσο με κρέατα όσο και με λαχανικά.
 - πιπέρι
 - αλάτι
 
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε τις πανσέτες και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
 - Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την μαρινάδα και τρίβουμε με αυτή τις πανσέτες. Τις τυλίγουμε σε λαδόκολα και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
 - Βγάζουμε από το ψυγείο μία ώρα πριν τις βάλουμε στα κάρβουνα. Ψήνουμε στα κάρβουνα. Ο χρόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του κρέατος και του πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Η φωτιά δεν θέλουμε να είναι πάρα πολύ δυνατή.
 - Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένα λεμόνια προαιρετικά.
 
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 28814 
Εμφανίσεις σήμερα: 4  
  
  
        
        





Νέο σχόλιο