Πανεύκολο σάντουιτς παγωτό

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.6 (5 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κουτάκι μόρφατ creamy
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 40 μπισκότα πτι μπερ (περίπου 1½ πακέτο)
cooklila
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 20 τμχ.

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε το μόρφατ στο ψυγείο να κρυώσει. Αφού κρυώσει το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν και να σφίξουν. Απλώνουμε τα μισά μπισκότα σε μεγάλο τάπερ ή σε δύο με την “καλή” πλευρά του μπισκότου να ακουμπάει τον πάτο του σκεύους.
  2. Απλώνουμε την κρέμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα από πάνω. Αυτή τη φορά βάζουμε τα μπισκότα με την καλή τους πλευρά από πάνω. Βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Αυτό το ήξερες

Η ιστορική προέλευση του παγωτού είναι αμφιλεγόμενη. Δεδομένου ότι η παρασκευή προϋποθέτει ψύξη, έχει επικρατήσει η άποψη ότι εφευρέθηκε σε αρκετά μέρη του κόσμου, όπου υπήρχε πρόσβαση σε χιόνι και...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 16843 Εμφανίσεις σήμερα: 1