Μουσταρδομαγιονέζα με αγγουράκι τουρσί

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 5 (2 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 6 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 10 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • πιπέρι
  • αλάτι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Το ντιπ αυτό ταιριάζει απόλυτα με κρέατα στο γκριλ, στη σχάρα, σοτέΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. και σαν σαλάτα σε μπέργκερ.

Αυτό το ήξερες

Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 4203 Εμφανίσεις σήμερα: 5