Ντιπ μουστάρδας

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 7-8 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.γ. κόλιανδροςΑρωματικό φυτό. Τον βρίσκουμε φρέσκο, αλλά και αποξηραμένους σπόρους ολόκληρους ή σε σκόνη. Μοιάζει με τον μαϊντανό και η χρήση του είναι πολύ διαδεδομένη στη μαγειρική. φρέσκο ή ξερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
  2. Σερβίρουμε σε μπολ.

Αυτό το ήξερες

Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Μπορούμε να προσθέσουμε μία κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο για να γυαλίσει το ντιπ μας.
Το ντιπ μουστάρδας ταιριάζει σα συνοδευτικό σε κρέατα και σε λαχανικά, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να αλείψετε μπρουσκέτες ή να βουτήξετε τα κρακεράκια σας.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 4970 Εμφανίσεις σήμερα: 5