Ντιπ με αγγουράκι τουρσί

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.3 (3 ψήφοι)

 

Υλικά συνταγής

  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 4-5 τεμ. αγγουράκι τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι.
  • 1 κ.γ. ηλιέλαιο
  • 1 κ.γ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
cookefi
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
  2. Σερβίρουμε σε μπολ.

Αυτό το ήξερες

Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Tips - Μην ξεχνάς ότι...

Το ντιπ με αγγουράκι τουρσί ταιριάζει σε κρέατα, λαχανικά, σε σαλάτες ζυμαρικών αλλά και σα συνοδευτικό για κρακεράκια, κριτσίνια και μπρουσκέτες.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 6309 Εμφανίσεις σήμερα: 2