Λουκάνικα ξυδάτα Κρήτης με λαχανικά και ξύδι βαλσάμικο

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 800γρ. λουκάνικα ξυδάτα Κρήτης
  • 2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 φλιτζ. ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε σχαροτήγανο ή στη σχάρα του φούρνου ψήνουμε τα λαχανικά μας.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε πιάτο.
  3. Ψήνουμε στο τηγάνι τα λουκάνικα.
  4. Σε μπολ, ανακατεύουμε το ξύδι με το μέλι και τη μουστάρδα και περιχύνουμε τα λαχανικά.
  5. Σερβίρουμε τα λουκάνικα με τα λαχανικά μας.

Αυτό το ήξερες

Παλαιότερα, τα λουκάνικα φτιάχνονταν την περίοδο των Χριστουγέννων. Την παραμονή των Χριστουγέννων ή ανήμερα έσφαζαν τα γουρούνια, τα ξεψάχνιζαν και έψηναν το χοιρινό κρέας για το Χριστουγεννιάτικο...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 5880 Εμφανίσεις σήμερα: 1